Tor Bug Bash Fond haalt $ 86K op om kritieke problemen op te lossen

Global news Envicom todayseptember 16, 2019 7

Background
share close

Het Tor project heeft $ 86.000 opgehaald voor een Bug Bash Fonds dat wordt gebruikt om ontwikkelaars te betalen om snel kritieke bugs zoals kwetsbaarheden of privé problemen die persoonlijke informatie over een Tor gebruiker lekken, te verhelpen.

Vorige maand kondigde het Tor project aan dat alle donaties die in augustus 2019 aan de organisatie werden gedaan, zouden worden toegevoegd aan een Bug Bash Fonds dat zou worden gebruikt om ontwikkelaars te betalen om kritieke bugs op te lossen.

“Elke donatie die Tor in de maand augustus ontvangt, telt mee voor dit fonds. U kunt ons helpen voorbereid te zijn op welke bugs kunnen komen, en op zijn beurt kunnen we beter helpen miljoenen mensen over de hele wereld veilig online te houden en een heel ecosysteem van gereedschap gezond. “

De soorten problemen die het Tor project als nodig beschouwt, omvatten kwetsbaarheden, privé kwesties zoals wanneer de browser een IP-adres kan lekken, problemen met het ondertekenen van certificaten voor Tor Add Ons of om de Tor browser te bespreken en te upgraden naar nieuwe Firefox ESR Releases.

Om deze problemen snel op te lossen, moet Tor ontwikkelaars betalen om het probleem te analyseren, de code te repareren en in de Tor browser uit te voeren.

Als onderdeel van deze donatie, kon het Tor project $ 86K ophalen dat zal worden gebruikt om deze kosten te betalen en snel problemen op te lossen die opduiken.

Voor iedereen die geld heeft bijgedragen aan het Bug Smash Fonds, verklaarde het Tor project dat je kunt volgen hoe dat geld wordt gebruikt, omdat ze bug tickets die dit geld gebruiken zullen taggen met de “Bug Smash Fond ” -tag.

“Wat is de volgende stap: wanneer bugs binnen komen, zullen we hun traceren tickets taggen met Bug Smash Fond, zodat je kunt volgen en precies kunt kijken wat je potentieel hebt gemaakt. We zullen ook periodieke updates hier op de blog en via de nieuwsbrief over onze voortgang met deze Bug Smash Fond tickets.”

Written by: Envicom

Tagged as: .

Rate it
Previous post

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *