Top Categories

Spotlight

Discord

todayoktober 24, 2019

Cybercrime Envicom

Discord veranderde in een Info Stealing achterdeur van Nieuw Malware

Een nieuwe malware richt zich op Discord Gebruikers door de Windows Discord Cliënt zo te wijzigen dat deze wordt omgezet in een achterdeur en een trojan voor het stelen van informatie. De Windows Discord Cliënt is een Electron Toepassing, wat betekent dat bijna alle functionaliteit is afgeleid van HTML, CSS en JavaScript. Hiermee kan malware zijn kernbestanden wijzigen, zodat de cliënt [...]


FBI waarschuwt studenten om na te denken voordat ze online bedreigingen plaatsen

Global news Envicom todayseptember 6, 2019 6

Background
share close

Het Amerikaanse Federal Bureau of Investigation (FBI) vroegen studenten om geen valse dreigingen te doen via sociale media, mails of sms berichten en in een waarschuwing die is gepubliceerd als onderdeel van de campagne ‘Think Before You Post’.

“De FBI neemt deze bedreigingen serieus, of ze nu komen in de vorm van sms berichten en berichten op sociale media of mails” volgens de FBI.

“Wetshandhaving of de FBI of onze lokale en staatspartners op elke dreiging zal reageren om te bepalen welke echt en hoaxes zijn.”

Om de ernst van de gevolgen te benadrukken waaraan ze worden blootgesteld bij het maken van hoax bedreigingen, zegt de FBI dat bedreigingen een federaal misdrijf zijn”, degenen die deze bedreigingen plaatsen of verzenden, kunnen maximaal vijf jaar in de federale gevangenis ontvangen en of ze kunnen geconfronteerd worden met lokale belastingen.”

Ook bedriegen bedreigingen de recht handhaving bronnen van onderzoeken die echte misdaden aanpakken die onbedoeld leiden tot ernstige emotionele stress veroorzaakt door de bedoelde individuen.

Het Cyber Security and Infrastructure Security Agency (CISA) heeft met de FBI een eigen waarschuwing uitgegeven en studenten geadviseerd om zijn tip over het identificeren van hoaxes en urban legendes te bekijken voor informatie over de gevaren van virale mails.

CISA spoort iedereen die getuige is van verdachte activiteiten aan bij hun lokale FBI-veldkantoor of bij het FBI CyWatch via de mail cywatch@fbi.gov.

De FBI doet ook de volgende aanbevelingen aan alle studenten en herinnert hen eraan dat hoax-bedreigingen geen grap zijn:

• Plaats of verstuur nooit hoax bedreigingen online. 
• Als u het doelwit bent van een online bedreiging, neem dan onmiddellijk contact op met uw lokale wet handhavende instantie. 
• Neem contact op met de plaatselijke politie of uw plaatselijke FBI-kantoor als u een dreiging van geweld online ziet verschijnen. U kunt ook online informatie naar de FBI sturen op tips.fbi.gov
• Deel of stuur geen bedreiging totdat de politie een kans heeft om het te onderzoeken dit kan verkeerde informatie verspreiden en paniek veroorzaken.

Maar toch de FBI zich alleen richt op hoax bedreigingen, is dit niet het enige type online activiteit dat de komende jaren ernstige gevolgen kan hebben.

Op dit moment kan elke negatieve reactie die online op sociale media netwerken zoals Instagram, Twitter, Facebook wordt geplaatst, racistische opmerkingen, pesten of een ander type is zal het potentieel het voor altijd bij je blijven. Dit kan jouw schoolkeuzes in de toekomst beïnvloeden en voor sommige zelfs de mogelijkheid geeft om geen ​​baan te krijgen.

Written by: Envicom

Tagged as: .

Rate it
Previous post

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *