Hoe kan activiteit logboeken WordPress admins helpen om hun Website security te verbeteren

Cyber security Envicom todayaugustus 20, 2019 37

Background
share close

Het beheren van een WordPress website kan veel van uw tijd en energie kosten, die u anders zou besteden aan het beheren van uw bedrijf.


Als u uren wilt besparen, besteedt u aan het oplossen van technische & beveiligingsproblemen in WordPress aan het beter beheren en bewaken van uw website en gebruikers, of aan uw klanten, hebt u een plug in voor activiteiten log in WordPress nodig.


In dit bericht wordt uitgelegd hoe u de plug in WordPress beveiliging Audit Log kunt gebruiken om een ​​WordPress beveiliging audit logboek bij te houden (activiteitenlogboek). Het belicht ook vijf manieren waarop een activiteitenlogboek u helpt uw ​​website en gebruikers beter te beheren en de beveiliging ervan te verbeteren.

WordPress Beveiliging Audit Logs – Introductie en voordelen

Een activiteitenlogboek is een record van alle wat er op uw WordPress website gebeurt. Dit omvat een record van plug in, thema’s en WordPress kernveranderingen, gebruikersactiviteit (zoals inhoudsveranderingen), veranderingen in site instellingen, inbraakpogingen, WooCommerce store en productwijzigingen, en al het andere dat op uw website gebeurt.


WordPress heeft geen ingebouwde log mechanismen. Dus de beste manier om een ​​beveiliging controle logboek op uw website te houden, is door de plug in WP Security Audit Log te installeren. Het is de meest uitgebreide plug in voor activiteiten logboeken / audit trails met de breedste dekking.

De voordelen van het bijhouden van een activiteitenlogboek op WordPress

WordPress site beheerders hebben veel voordelen wanneer ze een activiteitenlogboek bijhouden. Om een ​​paar te noemen, met activiteiten logboeken kunt u:

 • Eenvoudige probleemoplossing, omdat u snel de oorzaak van het probleem kunt achterhalen.
 • Weet precies wat er op uw site gebeurt en neem de volledige controle hierover.
 • Verbetering van de gebruiker verantwoordelijkheid en productiviteit.
 • Voldoen aan verplichte naleving van wettelijke voorschriften.
 • Leer hoe aanvallers proberen in te breken op uw website, waardoor de beveiliging kan worden verbeterd.
 • Stel een Inbraak Detectie Systeem (IDS) in om zo snel mogelijk via sms of mails op de hoogte te worden gebracht van kritieke site veranderingen of problemen.
 • En veel meer!

Hoe activiteiten logboeken u helpen uw WordPress site en gebruikers beter te beheren

1. Weet wie op uw site is ingelogd en wat ze doen


WordPress is een web applicatie voor meerdere gebruikers. Het is dus nodig om te weten waar gebruikers inloggen, wanneer en wat ze doen. Dit is een must, vooral wanneer u een extern team runt en ook voor de beveiliging van uw website. Omdat WP Beveiliging Audit Log een logboek bijhoudt van alle informatie is binnen handbereik:

Voor degenen die grote sites met meerdere auteurs beheren, kan WP Beveiliging Audit Log ook in realtime laten zien wie er is ingelogd op de website en hun laatste wijziging.

Met zoveel informatie binnen handbereik, kunt u uw team en website beter beheren. U kunt ook eenvoudig verdacht gedrag, inlog pogingen en meer herkennen.

2. Let op de kern van websites, plug in, thema’s en installaties en updates

Een diepgaande beste oefening voor beveiliging is om uw WordPress kern, plug in, thema’s en alle software die u gebruikt up-to-date te houden. Af en toe kunnen updates echter ook leiden tot compatibiliteits en technische problemen. Of erger nog, het is niet ongewoon voor aanvallers die erin slagen ongeautoriseerde toegang te krijgen om kwaadaardige plug in te installeren of al geïnstalleerde plug in te infecteren.


Door al uw website updates bij te houden, is het activiteiten logboek de tool die u in de goede richting zal wijzen. Hierin vindt u de oorzaak van het probleem, waardoor u het probleem snel kunt oplossen. Of het nu een hacker of een goedbedoelde gebruiker is, met audit trails kunt u ongeoorloofde en problematische wijzigingen opsporen zonder enig giswerk te doen.

3. Blijf op de hoogte van wijzigingen in WordPress instellingen

Sommige wijzigingen in WordPress instellingen kunnen een aanzienlijke invloed hebben op het gedrag van een website. Sommige anderen blijven onopgemerkt. Wat als iemand per ongeluk of opzettelijk de standaard rol van nieuwe gebruikers verandert in beheerders? Je zult een dergelijke verandering pas kunnen opmerken als een nieuwe gebruiker ontdekt dat ze beheerder toegang hebben.


Met WordPress audit logboeken kunt u op de hoogte zijn van wat er allemaal op uw site gebeurt, inclusief wijzigingen in WordPress instellingen. Dit betekent dat u het probleem kunt identificeren, wie het heeft gedaan en wanneer. En tot kunt u ook ongewenste wijzigingen gemakkelijk ongedaan maken.

4. Bouw een WordPress Inbraak Detectie Systeem (IDS)

Een activiteiten logboek is een uitstekende aanwinst in een post hack scenario. Het helpt je te herstellen na een aanval. Wat nog belangrijker is, het stelt u in staat om te voorkomen dat WordPress hack aanvallen plaatsvinden. Audit logboeken vormen de kern van een WordPress Intrusion Detection System (IDS).

Wanneer u een IDS instelt, wordt u gewaarschuwd voor verdachte activiteiten. Daarom helpt het u succesvolle hack aanvallen te voorkomen, zodat u niet te maken krijgt met de nasleep en de kosten.

Theorie in de praktijk brengen: u kunt waarschuwingen instellen voor inlog pogingen buiten de gewone werkuren of van onbekende IP-adressen. U kunt ook meldingen instellen voor kritieke WordPress instellingen die de functionaliteit van de website wijzigen.


Bonus: activiteiten logboeken voor WooCommerce / eCommerce winkels


Activiteiten logboeken zijn ook populair op eCommerce websites die worden aangedreven door WooCommerce. Audit sporen maken het beheer van uw online winkel soepeler en verhogen de verantwoordelijkheid van gebruikers.


Het WP Beveiliging Audit Log is ook een activiteiten logboek voor WooCommerce. Het houdt plug in een logboek bij van WooCommerce store, producten, bestellingen en andere wijzigingen.

Het rapporteert alle nodige details, zodat je op de hoogte kunt blijven. De plug in houdt een logboek bij van wat er daadwerkelijk is veranderd en welke winkel manager een bestelling, een winkel instelling, een kortingsbon of een product heeft gewijzigd. Het rapporteert of het een kwantum verandering, prijs wijziging of voorraad hoeveelheid aanpassingen was.

Verbetering van WordPress website beheer en beveiliging met activiteiten logboeken

WordPress management is een noodzaak; het kan echter andere zakelijke verantwoordelijkheden wegnemen. Met activiteiten logboeken kunt u een volledig overzicht krijgen van wat er op uw site gebeurt, uw team beter beheren en de beveiliging verbeteren.

In ruil daarvoor heeft u de tijd om uw zaken sneller en effectiever te regelen. Dit omvat de mogelijkheid om:

 • Weet wie er op uw site is ingelogd en wat ze doen
 • Opmerking website kern, plug in & thema’s installaties en updates
 • Blijf op de hoogte van wijzigingen in WordPress instellingen
 • Bouw een WordPress Intrusion Detection System (IDS)
 • Blijf op de hoogte van uw WooCommerce winkel, bestellingen en winkelmanagers.

Written by: Envicom

Tagged as: .

Rate it
Previous post

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *