Top Categories

Spotlight

Discord

todayoktober 24, 2019

Cybercrime Envicom

Discord veranderde in een Info Stealing achterdeur van Nieuw Malware

Een nieuwe malware richt zich op Discord Gebruikers door de Windows Discord Cliënt zo te wijzigen dat deze wordt omgezet in een achterdeur en een trojan voor het stelen van informatie. De Windows Discord Cliënt is een Electron Toepassing, wat betekent dat bijna alle functionaliteit is afgeleid van HTML, CSS en JavaScript. Hiermee kan malware zijn kernbestanden wijzigen, zodat de cliënt [...]


Windows 10 1903-gebruikers melden fouten bij het installeren van de KB4512508-update

Cyber security Envicom todayaugustus 16, 2019 204

Background
share close

Veel gebruikers hebben gemeld dat ze de nieuwste KB4512508 cumulatieve update voor Windows 10 1903 niet kunnen installeren omdat ze bij installatie mislukken met verschillende foutcodes zoals 0x800f0982 en 0x800f081f.

Bij het installeren van de update melden gebruikers [ 1 , 2 , 3 , 4 ] dat Windows tijdens de installatie op 100% komt en vervolgens een foutcode weergeeft.

De meest voorkomende in de rapporten zijn 0x800f0982, 0x800f081f, 0x80073701, 0x800f0845 en 0x8024200D.

Helaas is het niet altijd eenvoudig om erachter te komen wat sommige van deze foutcodes betekenen met de beperkte informatie die bij Microsoft beschikbaar is. Hieronder vindt u mogelijke verklaringen voor enkele van de weergegeven foutcodes op basis van niet-gerelateerde Microsoft-ondersteuningsartikelen.

  • 0x800f0982  – Deze foutcode werd weergegeven [ 1 , 2 ] bij eerdere Windows 10-updates wanneer “apparaten waarop enkele Aziatische taalpakketten zijn geïnstalleerd”.
  • 0x800f081f – Deze fout kan optreden wanneer de installatiemedia beschadigd zijn, niet beschikbaar zijn of de gebruiker niet de juiste machtigingen voor de bestanden heeft.
  • 0x8024200D  – Deze fout wordt meestal weergegeven wanneer een update meerdere downloadstappen vereist om volledig te installeren en een van deze stappen is mislukt. U kunt proberen opnieuw op te starten om te zien of de update doorgaat waar deze was gebleven of probeer het opnieuw.

Op dit moment heeft Microsoft het probleem niet erkend en zijn gebruikers achtergelaten om te proberen het probleem zelf op te lossen of de installatie van updates uit te stellen totdat een officieel antwoord wordt gegeven.

Gebruikers willen misschien ook controleren of ze de nieuwste SSU ( Servicing Stack) hebben geïnstalleerd, namelijk KB4508433 . De SSU-updates zijn ontworpen om bekende fouten op te lossen die kunnen voorkomen dat Windows-updates niet kunnen worden geïnstalleerd.

Written by: Envicom

Tagged as: .

Rate it
Previous post

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *